Dela sidanDela sidan
/media/3679/restaurang hemsida.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=130972433230000000

Matsedeln

Öppettider

Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30

Konferens: 12.30 - 13.30

Allmänheten: 12.00 - 13.30

Frukost

Måndag  - söndag:  7.30 - 8.30                         

 

Vecka 26

Måndag

Kycklingklubba och ris, brunsås.
Vegetariskt: Grönsaksbiff och ris.                           

Tisdag

Lunch: Fiskfilé i citronsås med potatismos.
Vegetariskt: Qournfilé i citronsås och potatismos.

 

Onsdag

Lunch: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Vegetariskt: vegetarisk schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.


Torsdag

Lunch: Lasagne.
Vegetariskt: Lasagne.

 

Fredag

Lunch: Helstekt kotlettrad med klyftpotatis och cidersås.
Vegetariskt: Qournfilé med kokt potatis och sås.
Dessert: Jordgubbar och glass.                           

 

Lördag

Stängt.

 

Söndag

Stängt.  

 

Vecka 27

Måndag

Korvstroganoff med ris.
Vegetariskt: Vegetarisk stroganoff med ris.                           

Tisdag

Lunch: Stekt panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
Vegetariskt: Stekt Schnitzel med kokt potatis och remouladsås.

 

Onsdag

Lunch: Balsamicokyckling med klyftpotatis.
Vegetariskt: Grönsaksbiff med klyftpotatis.


Torsdag

Lunch: Stekt kassler med ris och champinjonsås.
Vegetariskt: Stekt Qournfilé med ris och champinjonsås.

Fredag

Lunch: Skinkstek med kokt potatis och gräddsås.
Vegetariskt: Grönsaksbiff med kokt potatis och sås.
Dessert: Jordgubbar och glass.                           

                        

Lördag

Lunch: Stekt karréskiva med stekt potatis och örtsmör.
Dessert: Bärpaj med vaniljsås.                          

 

Söndag

Lunch: Ugnsstekt lax med kokt potatis och skagensås.
Dessert: Kladdkaka och grädde.                           

 

Vecka 28

Måndag

Kycklingklubba och ris, brunsås.
Vegetariskt: Grönsaksbiff och ris.                            

Tisdag

Lunch: Fiskfilé i citronsås med potatismos.
Vegetariskt: Qournfilé i citronsås och potatismos.

 

Onsdag

Lunch: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.
Vegetariskt: vegetarisk schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås.


Torsdag

Lunch: Lasagne.
Vegetariskt: Lasagne.

 

Fredag

Lunch: Helstekt kotlettrad med klyftpotatis och cidersås.
Vegetariskt: Qournfilé med kokt potatis och sås.
Dessert: Jordgubbar och glass.                                                     

                        

Lördag

Lunch: Hawaiikassler med ris.
Dessert: Chokladpudding och grädde.

                        

Söndag

Lunch: Herrgårdsstek med kokt potatis och gräddsås.
Dessert: Cheesecake.

            



Priser

Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 80 kr

Helger: 110 kr (förbeställ)

Häfte 10 kuponger: 750 kr

Busslunch: 110 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert

Hitta till oss

Med reservation för ändringar



För mer information