Missa inte vår-evenemangen på hotell och konferens. Boka här
Måndag:
Stekt kassler serveras med stekt potatis/ ris. Champinjonsås.
Veg: Stekt qournfilé.
Dagens soppa: Majssoppa.
Tisdag:
Italiensk fiskgratäng (soltorkade tomater, vitlök, parmesan) serveras med kokt potatis.
Veg: Italiensk grönsakslåda med haloumi.
Dagens soppa: Sparrissoppa.
Onsdag:
Kökets pannbiff med lök, kokt potatis och gräddsås serveras med varma grönsaker, rårörda lingon och tunnskivad inlagd gurka.
Veg: Grönsaksbiffar.
Dagens soppa: Tomat och basilikasoppa.
Torsdag:
Currykyckling serveras med jasminris och tillbehör.
Veg: Currygryta med röda linser och tofu.
Dagens soppa: Svampsoppa.
Fredag:
Potatisgratäng med västerbottenost serveras med BBQ-marinerad kotlettrad samt sås med Karl-Johan svamp.
Veg: Schnitzel med västerbottenosttopping.
Fredagskaka.
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.
Öppettider
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck & kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert
Med reservation för ändringar