Dela sidanDela sidan
/media/1269/webb003.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=129709202110000000

Långa kurser

 • Allmän kurs
  Du kan läsa Allmän kurs för att få grundläggande gymnasiebehörighet. Vi vet att du kan lyckas hos oss även om du har trista skolerfarenheter. En nyckel till detta är våra temastudier och möjligheten till stöd och studiero. Under våra temaarbeten försöker vi också åka ut på studiebesök för att lära oss mer från omvärlden samt att det bidrar till en bättre gemenskap för er deltagare.

Yrkesutbildningar / Profilkurser

 • Friskvårdspedagog
  Du kan bli friskvårdspedagog, personlig tränare, massör, hälsoprofilbedömare.

 • Assistentkurs på distans
  Människans totala situation står i centrum för utbildningen. Du får kunskaper inom specialpedagogik, yrkesrollen i teori och praktik samt teckenkommunikation, som är värdefulla i ditt arbete som elev- eller personlig assistent.
 • Fritidsledarutbildningen
  Fritidsledarutbildningen är en tvåårig yrkesutbildning för dig som vill arbeta med människor. Den syftar till yrkesarbete inom kommunal fritidsverksamhet, skolor, institutioner, organisationer och föreningar.
 • Dataspelsutveckling
  Kursen dataspelsutveckling är för dig som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och vill veta mer om hur dataspel fungerar. Här får du lära dig grunderna i att utveckla egna dataspel.
 • Teori och praktik
  En kurs för dig med särskilda behov. Du får en chans till fördjupade studier, förberedelse till arbete och eget boende, samt arbetar vi tillsammans för att ge dig förutsättningar till en meningsfull fritid. En lämplig kurs för dig som gått särskolans nationella program på gymnasiet.