Dela sidanDela sidan
/media/131757/indie_game.jpg?anchor=center&mode=crop&width=750&height=320&rnd=131330139060000000

Fortsättningskurs Indie Game Studio

Indie Game Studio på Ädelfors Folkhögskola är för dig som vill lära dig driva mindre spelföretag.

Kursstart: 2018-08-20  
 
Sista ansökningsdag: 2018-05-21  
 
 
 
 
 
 

Kursen Indie Game Studio är för dig som har tidigare erfarenheter av att utveckla dataspel. Du kanske tidigare har varit deltagare på dataspelsutvecklingskursen på skolan. Du kan också ha fått kunskap om att utveckla dataspel från annat håll. Under kursen lär man sig att starta och driva ett mindre spelföretag. Parallellt med studier i företagande så skapar man mindre spel i grupp om 5 – 6 personer. Under första året startar ni simulerade företag och andra året är det skarpt läge och ni skapar riktiga företag. Indie Game Studio på Ädelfors Folkhögskola är för dig som har någon form av neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Antagningsprocess

Du deltar i en Känn-dig-för-kurs, som är en del i vår antagningsprocess. Under Workshopen kommer ni att arbeta i grupper och skapa mindre spel, få introduktion om Indie Game Studio samt ha individuella samtal. Under kvällstid har vi aktiviteter som främjar gemenskap och god samvaro i gruppen.

Under kursen tittar vi på om du har intresse av att utveckla dataspel. Vi kommer att ha individuella samtal med alla deltagare. Där du ges möjlighet att ställa frågor om kursen, samt att vi får möjlighet att ställa frågor till dig. Utifrån samtalet under känn-dig-för-kursen och observationer, samt bifogade dokument, gör vi en samlad bedömning om ifall och hur vi bäst kan skapa en god studiesituation för dig.För mer information