Vecka 38
Missa inte hösteventen på Ädelfors hotell och konferens. Nu kan du boka julbord!
Måndag:
Stekt potatis, stuvad spenat serveras med olika stekta korvar och kokta halverade ägg.
Veg: Stekt potatis, stuvad spenat serveras med vegetariska korvar och kokta halverade ägg.
Tisdag:
Ugnsbakad Alaskafilé med rotfrukter i en sås av röd curry och kokos serveras med ris/kokt potatis.
Alt: Pasta Alfredo.
Veg: Rotfruktsgratäng m röd curry och kokos.
Onsdag:
Jägarbiff (blandfärs samt viltfärs) serveras med stompad potatis och champinjonsås, rårörda lingon.
Veg: Svampfärsbiff (ärtfärs och svamp).
Torsdag:
Kycklingbombay serveras med ris och tillbehör.
Veg: Currygryta med linser och blomkål.
Fredag:
Stekt fläskkarréskiva smaksatt med vitlök och persilja serveras med krämig potatisgratäng, aromsmör.
Veg: Stekt grönsakspuck.
Fredagskaka.
Helgluncher:
Lördag 20 september
Skinkstek provencale med bacon och smålök, serveras med kokt eller råstekt potatis samt gräddsås med äppelsmak, gelé och äppelmos.
Dessert: Chokladmousse med gräddros och vaniljmarinerade björnbär.
Söndag 21 september
Pannbiff med lök serveras med kokt potatis och gräddsås, varma grönsaker.
Dessert: Ostkaka, grädde och sylt.
Kl. 12.00-14.00
195:- Inkl. salladsbord, dessert, dryck och kaffe.
bokning@adelfors.nu
0383-571 70
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar