Veckans matsedel

Veckans matsedel

Vecka 24

Måndag:
Strimlad högrevsgryta (rött vin, syltlök, örter, champinjoner) serveras med ris/ kokt potatis.
Veg: Grönsaksbiff med timjansås.

Tisdag:
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, kall skagensås med rom.
Veg: Ost och broccolipaj.
Dessert: Chokladmousse.

Onsdag:
Tacobiffar serveras med stekt potatis, gräddsås, lingonsylt, pressgurka
Veg: Schnitzel.

Torsdag:
Stekt kycklingfilé serveras med potatisgratäng och örtig vitvinssås.
Veg: Qournfile.

Fredag:
Stängt.


Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar alltid svenskt kött och MSC-märkt fisk.

Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Lunchbuffé

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr.
Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar