Internat

Internat

På Ädelfors folkhögskola har vi ett stort internet där skolans deltagare har möjlighet att önska boende när de ska studera på någon av våra kurser eller utbildningar.

Om skolans Internat 

På vårt internat finns flera typer av boenden som har olika prisklasser, storlek och utseende. När man söker en kurs på skolan får man i ansökan önska vilket boende man vill hyra det kommande läsåret. Men vi kan inte garantera att man får boende på skolan eller att man får det val man önskar. 

När man flyttar in i sitt boende tar man med sig egna lakan, frotté, täcke och kudde. 

Kostnader för våra boenden hittar du under kostnader

Egen lägenhet
Vi har lägenheter med öppen planlösning, med eget kök och toalett. Lägenheter finns i olika byggnader på skolan och kan se olika ut. Lägenheter finns i Brunnshuset, Flygeln och i Kullenhusen. Dessa boenden har ingen tvättmaskin i lägenheten, utan det finns gemensam tvättstuga, där man bokar tvättider.

I lägenheten finns säng, sittmöbler och köksbord. Alla lägenheter har standardutrustning, men alla lägenheter ser inte likadana ut. 

Rum (egen dusch och toalett)
Kullenhusen har egen dusch och toalett, man delar kök och vardagsrum och det finns gemensam tvättstuga.

Rum (delad dusch och toalett)
Rum med delad dusch, toalett. Med delar kök och vardagsrum och tvättstuga. Dessa boenden finns i Kullenhusen och även i huset på Rudingatan. 


Lägenhet i Flygeln.


Rum i Kullen. 


Gemensamt kök i Kullen.


Gemensamt vardagsrum i Kullen.

Vi kommer komplettera med fler bilder på våra boenden under under vårterminen. 


För mer information

Maria Bengtsson
Servicechef

0383-571 14, 076-848 25 04
maria.bengtsson@adelfors.nu