Vecka 18
Missa inte bubbelprovningen på hotell och konferens den 5 juni.
Måndag:
Dagens soppa: Sparrissoppa.
Vaggeryds isterband serveras med stuvad persiljepotatis, skivade inlagda rödbetor.
Veg: Sojakorv och persiljestuvad potatis.
Tisdag:
Dagens soppa: Morotssoppa med ingefära.
Fransk fiskgratäng med frasig panko, vitlök och örter serveras med kokt potatis & kall citron och dillsås.
Veg: Stekt qournfile med frasig panko, vitlök och örter.
Onsdag:
Dagens soppa: Svampsoppa.
Färsbiffar med parmesan och Dijon serveras med rostad potatis och gräslökssås.
Veg: Falafel med rostad potatis, äppelgräddsås.
Torsdag 1 maj:
Stängt.
Fredag:
Potatisgratäng serveras med stekt fläskytterfilé, skysås.
Fredagskaka.
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar