Veckans lunch

Veckans lunch

Vecka 18

Missa inte bubbelprovningen på hotell och konferens den 5 juni.


Måndag:

Dagens soppa: Sparrissoppa.
Vaggeryds isterband serveras med stuvad persiljepotatis, skivade inlagda rödbetor.
Veg: Sojakorv och persiljestuvad potatis.

Tisdag:
Dagens soppa: Morotssoppa med ingefära.
Fransk fiskgratäng med frasig panko, vitlök och örter serveras med kokt potatis & kall citron och dillsås.
Veg: Stekt qournfile med frasig panko, vitlök och örter.

Onsdag:
Dagens soppa: Svampsoppa.
Färsbiffar med parmesan och Dijon serveras med rostad potatis och gräslökssås.
Veg: Falafel med rostad potatis, äppelgräddsås.

Torsdag 1 maj:
Stängt.

Fredag:
Potatisgratäng serveras med stekt fläskytterfilé, skysås.
Fredagskaka.

 
Varje dag serveras stort salladsbord och hembakat bröd. Vi serverar MSC-märkt fisk.


Lunch

Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30

Priser

Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr. 
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.

Busslunch

165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.

Hitta till oss

Med reservation för ändringar