Vecka 40
Missa inte hösteventen på Ädelfors hotell och konferens. Nu kan du boka julbord!
Varje dag serveras en svinnsmart dagens soppa.
Måndag:
Vaggeryds isterband serveras med stuvad persiljepotatis och skivade rödbetor
Alt: stekt frukostkorv.
Veg: Persiljestuvad potatis serveras med stekt vegokorv, skivade rödbetor.
Tisdag:
Soppa: Havets soppa med saffranscrème.
Coq au vine (fransk kycklinggryta)serveras med ris/kokt potatis, crème fraiche.
Veg: Fransk Grönsaksgryta med linser, bönor och kryddig oumph.
Onsdag:
Kökets köttfärslimpa serveras med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt samt picklad gurka.
Veg: Stekt falafel, kokt potatis och gräddsås.
Torsdag:
Äppelmarinerad skinkstek serveras med rostad/kokt potatis, äppelcidersås, ångade grönsaker, gelé samt äppelchutney.
Veg: Pasta med pesto, soltorkade tomater, vitlök och spenat.
Fredag:
Ädelostgratinerad fläskytterfilé serveras med råstekt purjolökspotatis, skysås.
Veg: Ädelostgratinerad qournfile, skysås och råstekt purjolökspotatis.
Vi bjuder på Fredagskaka
Kursdeltagare: 11.30 - 12.30
Konferens: 12.30 - 13.30
Allmänheten: 12.00-13.30
Måndag-fredag inklusive sallad, dryck och kaffe: 135 kr.
Seniorpris: 125 kr.
Häfte 10 kuponger: 1 215 kr. Endast kort eller swish.
165 kr inklusive sallad, dryck, kaffe och dessert.
Endast kort eller swish.
Med reservation för ändringar